opc_loader

Wensenlijst

Wil je op de hoogte blijven maar niet gespamd worden?  Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.  Wij sturen er telkens met TOPaanbiedingen of acties!

Wil jij je kiddie eens graag in de schijnwerpers zetten?  Dat kan!  Dit kan een verjaardagcadeau zijn, een meter/petercadeau, een me-time kidstime momentje,... Kortom noem het maar op!  Het is een uniek moment, maar vooral een funny, cool, stoer, tof moment.  Geen geforceerde shoot waarbij er allerlei posities worden opgelegd maar gewoon hunzelf zijn.  Dit zijn tenslotte de mooiste shoots.  We gaan elke keer op verplaatsing en werken soms in een bepaald thema.  Onze Heppiekiddiesfotograaf trekt met ons mee en maakt de meest gekke, toffe kliekjes.  De fotoshoot duurt ongeveer een halfuur tot een uur. Hoe gaat het in zijn werk?  De kinderen komen toe op een bepaald uur dat we afspreken.  Ze kiezen een outfit.  Dan worden hun haren gestyled en krijgen ze een echte feestmake-up.  Daarna staan ze ter beschikking van de fotograaf.  Na afloop van de shoot, kunnen jullie de outfit tegen een mooie korting aanschaffen, maar zonder verplichting.  Jullie krijgen de foto's digitaal.  Wil je afgedrukte foto's, dat kan tegen een spotprijsje.  De totaalprijs is 25 euro per kind.

Hieronder staan de data alvast geprikt!  De locaties enzo blijven nog een verrassing, maar ze zijn stuk voor stuk de moeite waard.  Denk maar aan een brandweerkazerne, een kasteel, een wagenpark, ...  Genoeg al verklapt, nu vertel ik niks meer Haha.

PLANNING:

zondag 30 mei                 Kasteel de Renesse, Malle

zondag 20 juni                 Kinderboederij Veldstraat te Brecht

zondag 18 juli                  Hipponia, Ranstsesteenweg 102 te Broechem

zondag 19 september         Voetgangerstunnel Antwerpen

zondag 17 oktober             Begijnhof Hoogstraten

zondag 7 november

zaterdag 4 december         Shoot met de Sint en Zwarte Piet

zaterdag 11 december        Kerstshoot met Elfjes

Deze data liggen al vast in onze agenda's.  Wil je graag een eigen fotoshoot?  Contacteer ons dan vrijblijvend via info@heppiekiddies.be